Wat is Club Don Bosco?

Een plek waar kinderen vrij kunnen spelen, zichzelf kunnen zijn en vriendjes maken: dat is Don Bosco Rijswijk. In onze groene en multiculturele omgeving vind je onze naschoolse opvang Club Don Bosco. Dat betekent dat wij geopend zijn op doordeweekse dagen na schooltijd, op margedagen van school en in de vakanties. We halen uw kind op van school, zorgen voor een gezonde snack en iets te drinken en stimuleren uw kind mee te doen aan één van onze activiteiten.

Wat maakt Club Don Bosco uniek?
Bijzonder aan onze club is de vrijheid. Uw kind speelt met leeftijdgenootjes in een groene en veilige omgeving, krijgt de kans om nieuwe dingen te leren, vrienden te maken en kan de energie van een lange schooldag kwijt. Onze gediplomeerde medewerkers worden gesteund door stagiaires en vrijwilligers, allen opgeleid en getraind tot echte Club Don Bosco begeleiders. Dit maakt ons team tot een gekleurde mix met veel talenten. Al ruim 60 jaar profiteren kinderen uit de omgeving van deze uitbundige creativiteit.

Waar staat Club Don Bosco voor?
Don Bosco Rijswijk gelooft in preventie: wanneer een kind positief uitgedaagd en gestimuleerd wordt, zal het worden gemotiveerd tot positief gedrag. Belangrijke begrippen voor ons zijn: aanwezigheid, een luisterend oor, redelijkheid, het gesprek aangaan, stimuleren, verantwoordelijkheid, vertrouwen en ruimte geven.

Wat we hiermee bedoelen?
Wij geven het kind duidelijk aan wat de mogelijkheden en grenzen zijn. Iedereen is gelijk en iedereen is welkom. Waar blijkt dit uit? Kijk maar eens goed om je heen! Zowel de leiding als de kinderen zijn een mooie mix van alle culturen en maten. Groot, klein, dik, dun; bij ons maakt het geen verschil. We vinden het belangrijk dat kinderen de keuze hebben: willen ze vandaag mee doen aan een activiteit, of lekker vrij spelen? Club Don Bosco zorgt met grote regelmaat voor een activiteit, maar de keuze blijft bij uw kind. Voorbeelden van typische Don Bosco-activiteiten zijn: een herfstwandeling in het bos, een dino-speurtocht, taarten bakken, samen aan een musical werken of tafelvoetbaltoernooi. Kinderen moeten plezier hebben en lekker kunnen ontspannen. Mix dit met een veilige omgeving en je hebt het perfecte recept voor een typische dag op Don Bosco.

Tarieven
Het tarief van Club Don Bosco is € 6,- per uur. In de tabel hieronder staan prijsopgaven voor afnamemogelijkheden. Feest- en  margedagen zijn hierin verwerkt. Wij maken graag voor u een prijsopgave op maat.

Schoolweken

Schoolweken: Aantal uur per maand. Inclusief feest-, marge- en vrije dagen. Graag aangeven op welke dagen uw kind er is.*
 
Aantal uur
Bedrag
Maandag 11 € 66
Dinsdag 11 € 66
Woensdag 22 € 132
Donderdag 11 € 66
Vrijdag 11 € 66

*Dit is een voorbeeld op basis van de schooltijden van de Mariaschool. Het aantal uur kan bij uw school verschillen.

Vakantiedagen

Vakantiedagen: Aantal uur per dag. Graag aangeven op welke dagen uw kind er is
 
Uren per dag zonder vakantieactiviteit
Bedrag per dag zonder vakantieactiviteit
Uren per dag met vakantieactiviteit
Bedrag per dag met vakantieactiviteit**
Maandag 10 € 60 5 € 34
Dinsdag 10 € 60 5 € 34
Woensdag 10 € 60 5 € 34
Donderdag 10 € 60 5 € 34
Vrijdag 10 € 60 5 € 52

Uiteraard zijn wij ook in de schoolvakanties open. Op vakantiedagen is Club Don
Bosco de gehele dag van 08:30-18:30 uur open. ** Op 26 vooraf bepaalde
vakantiedagen vieren wij het Vakantiebos: een dag vol te gekke activiteiten in een
bijzonder thema. Op deze dagen doet uw kind mee aan het programma en geldt een
lager tarief.

Club Don Bosco is ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Heeft u recht op kinderopvangtoeslag, dan kunt u op www.belastingdienst. nl/toeslagen een proefberekening maken van de kosten van Club Don Bosco voor uw kind(eren).

Handig om te weten
Wij werken met goedkope vaste tarieven, 6 euro per uur, ongeacht de hoeveelheid tijd die uw kind bij ons doorbrengt. Marge- en feestdagen zijn in het tarief berekend. Tijdens schoolweken kunt u feestdagen ruilen, volgens de ruilvoorwaarden. Club Don Bosco werkt met een kalender aangepast op de regeling van uw school. Raadpleeg de kalender nauwkeurig. Wij zijn gesloten op feestdagen, deze kosten zijn dan ook niet meegerekend in uw pakket.

Aanmelding geschiedt via het contract, verkrijgbaar via club@donboscorijswijk.nl. Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Contactpersoon voor Club Don Bosco is Martijn Cuppen. We geven u graag een rondleiding door onze club!

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.