_IMG0111

Activiteiten

Sport, koken, dans, toneel en meer. Elke dag is er bij Don Bosco Rijswijk wat te doen! We hebben een dagelijks hebben we een activiteitenaanbod.

19-08-2019 (26)

Opvang

De tussenschoolse opvang bij Don Bosco Rijswijk is voor de kinderen van de Mariaschool, die opvang nodig hebben tijdens de lunchpauze

Don Bosco Rijswijk

Verhuur

Huur een ruimte in Rijswijk voor uw familiefeest, meeting of vereniging. Of zoekt u een plek voor activiteit(en)? Wij bieden mogelijkheden.

*Don Bosco helpt! Maar wie helpt Don Bosco?*

Door de aanvullende maatregelen van de overheid, moeten we onze deuren tot minstens 1 juni 2020 gesloten houden. Hierdoor lopen we veel inkomsten mis, inkomsten die hard nodig zijn om onze maatschappelijke projecten te kunnen blijven uitvoeren.

U kunt ons helpen op twee manieren. Doneer geld via deze donatie-link of naar NL35INGB0005825598 tnv Don Bosco Rijswijk. Ieder bedrag is heel erg welkom!
U kunt er ook voor kiezen om ‘Vriend van Don Bosco’ te worden voor een jaar, bij donaties vanaf € 50,-. Meer informatie hierover en alle voordelen die dit biedt, vind u hier https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…
Hier kunt u zich ook aanmelden.

Ondertussen gaan wij gewoon door met het bezorgen van maaltijden, helpen van buurtbewoners en duimen dat de kinderen gauw weer over de vloer kunnen komen!

Don Bosco 2020

Giovanni Bosco, ook Johannes Bosco genoemd en beter bekend als Don Bosco was een Italiaanse priester die de maatschappij een stuk verder hielp doormiddel van luisteren, doen en praten. Vooral in moeilijke periodes maakte hij het leven van bepaalde mensen een stuk beter.

Nu willen wij 200 jaar verder zijn levenswerk voortzetten door te helpen waar het nodig is. Dus ook in de tijden van crisis.

Neem contact op wanneer wij u kunnen helpen, de hond uitlaten? Geen probleem! Uw tuintje water geven, natuurlijk!

Ook wanneer u boodschappen nodig heeft kunt u bij ons terecht, geef een lijstje door en wij zorgen dat u uw spullen in huis heeft.

Ook zijn wij er om een luisterend oor aan te bieden, uit uw zorgen en praat erover. Zo komen wij moeilijke tijden door.

Contact:

Telefoon:

070-3367070

06-28-60-51-52 (ook WhatsApp)

Tussen 10:00 en 18:00

Email:

ikdoemee@donboscorijswijk.nl

 

Bestel voor 14:00 uur de dagmaaltijd en Don Bosco Rijswijk zorgt vanavond voor het eten! Voor de maaltijd en het bezorgen betaalt u 5 euro. Dit bedrag kan contant worden betaald of via internet bankieren.

Wij zullen in alles wat wij doen de voorzorgs- en hygiënemaatregelen respecteren en hopen op deze manier ons steentje bij te dragen in deze lastige tijd.

 

Sponsors

Wil jij ons sponsoren? Meld je dan nu aan en zorg ervoor dat jouw logo op de website staat!