_IMG0111

Activiteiten

Sport, koken, dans, toneel en meer. Elke dag is er bij Don Bosco Rijswijk wat te doen! We hebben een dagelijks hebben we een activiteitenaanbod.

19-08-2019 (26)

Opvang

De tussenschoolse opvang bij Don Bosco Rijswijk is voor de kinderen van de Mariaschool, die opvang nodig hebben tijdens de lunchpauze

Don Bosco Rijswijk

Verhuur

Huur een ruimte in Rijswijk voor uw familiefeest, meeting of vereniging. Of zoekt u een plek voor activiteit(en)? Wij bieden mogelijkheden.

In overleg met de gemeente Rijswijk is besloten het buitenterrein van ons jeugdcentrum open te stellen voor activiteiten voor de jeugd.

Meer informatie over deze activiteiten lees je op onze Facebook, of stuur even een mailtje: ikdoemee@donboscorijswijk.nl

We moeten ons wel aan een aantal regels houden want SAMEN komen we verder.

 

Plan van Aanpak

Don Bosco Rijswijk

Januari 2021

 

Algemene maatregelen

 

Op elk moment waarop activiteiten voor de jeugd plaatsvinden zijn professionals aanwezig, ondersteund door vrijwilligers. Het aantal wordt bepaald naar aanleiding van het aantal kinderen dat aanwezig is. De kinderen worden verdeeld in groepen. Per groep zijn maximaal twee volwassenen aanwezig.

De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor deelnemers tot en met 17 jaar. Ouders/verzorgers mogen verspreid het kind bij de voordeur brengen en ophalen. Wij reguleren de toestroom van bezoekers door te werken met tijdsvakken. Volwassenen mogen niet het gebouw in, het veld op of kijken bij de activiteiten. Een professional is bij de voordeur aanwezig om toezicht te houden op de 1.5 meter afstand. We motiveren ouders zoveel mogelijk het kind alleen te laten komen en indien ophalen noodzakelijk is te wachten in de auto.

De kinderen van het AZC worden vervoerd met een touringcar van Kwibus, waarin de huisregels van het vervoersbedrijf worden gehandhaafd door een professional.

Bij de entree staat desinfectie voor de handen. Voor medewerkers zijn handschoenen beschikbaar. Alle contactpunten (deurklinken, kranen) reinigen wij voor en na de activiteit. Professionals en vrijwilligers houden afstand van elkaar en tot de kinderen. Deelnemers nemen hun eigen bidon mee. Indien nodig gebruik we wegwerp-bekers om de kinderen te laten drinken.

Materialen worden voor en na de activiteit gereinigd door de verantwoordelijke van de desbetreffende activiteit.

Deelnemers worden verzocht niet eerder dan 10 minuten voor het begin van de activiteit te komen. Ook dienen ze direct na de activiteit te vertrekken. Deelnemers worden geïnformeerd via de mail en sociale media. Deelnemers en ouders worden op de maatregelen gewezen door middel van opgehangen posters.

Ouders/verzorgers zijn per mail geïnformeerd over de maatregelen. Hierin is ook nadrukkelijk benoemd dat kinderen met gezondheidsklachten niet kunnen deelnemen aan de activiteiten. Dit geldt ook voor de professionals en vrijwilligers van Don Bosco Rijswijk.

Onze activiteiten op zijn –zoals altijd- toegankelijk voor iedereen, dus ook niet-leden.

Indien nodig worden deze afspraken gewijzigd of herzien. De contactpersoon voor Corona-zaken binnen de organisatie is Resa Nabibaks, facilitair manager van Don Bosco Rijswijk.

Sponsors

Wil jij ons sponsoren? Meld je dan nu aan en zorg ervoor dat jouw logo op de website staat!
Mail resa@donboscorijswijk.nl voor de mogelijkheden

Sponsor worden

Alle kleine beetjes helpen! Bedankt!

Doneer