VRIJWILLIGER WORDEN

Jeugdwerk

“Wie zijn al die leuke mensen?”

Aan het Vakantiebos werken bijna 70 mensen mee. Het merendeel zijn Nederlandse jongeren die zich drie weken inzetten met als enige doel: een te gekke tijd voor kind en leiding. Daarnaast is het ondersteunend team dagelijks aanwezig: barmedewerkers, gediplomeerde EHBO-ers, buschauffeurs en vrijwilligers voor licht&geluid, hand&spandiensten en boodschappen.
Gedurende het jaar bestaat het team ook uit Nederlandse en Europese vrijwilligers. Samen met stagiaires verzorgen zij de opvang, de cursussen en buitenschoolse activiteiten.

Wil je in de toekomst deel uit maken van ons vrijwilligers team op Don Bosco Rijswijk?

Interesse? Mail naar isabel@donboscorijswijk.nl

De procedure is als volgt:

  • de coördinator beoordeelt jouw motivatie en nodigt je evt. uit voor een kennismakingsgesprek
  • na het gesprek hebben zowel de coördinator als de sollicitant even bedenktijd
  • bij het aangaan van de samenwerking wordt een Verklaring omtrent Gedrag aangevraagd, dit is kosteloos en een vereiste voor de samenwerking
  • na de overeengekomen proefperiode tekenen we een overeenkomst, deze kan altijd ontbonden worden, liefst in goed overleg
  • periodiek hebben we een gesprek over de voortgang, liefst met een goede kop koffie. Wij verzorgen begeleiding en een luisterend oor. Ook verzorgen we af en toe handige workshops, bijvoorbeeld over onze visie en het werken met kinderen
  • Klik hier voor informatie over werken bij Vakantiebos 2020

Beheer & Verhuur

Doordeweeks rond de middag en avond zit Don Bosco Rijswijk vol met allerlei hobby-activiteiten, en in de weekenden zijn er activiteiten georganiseerd voor familiefeesten, verenigingen en stichtingen. Deze activiteiten en feesten worden ondersteund door een enthousiast team aan beheerders.

Ook klussen wij continu aan ons mooie pand. Hiermee maken wij alles een stukje functioneler, mooier. Denk hierbij aan afwerking of techniek.

Wil je ook deel uit maken van ons team Beheer & Verhuur op Don Bosco Rijswijk? Wij zoeken nog:

  • Gastheer/-vrouw
  • Klusjesman/-vrouw

Interesse? Mail naar verhuur@donboscorijswijk.nl

Stage Lopen

Don Bosco Rijswijk is een Erkend Leerbedrijf. Dat betekent dat al vele studenten bij ons een stage hebben doorlopen. Dit kan zowel op de afdeling jeugdwerk, alsook op de afdeling Beheer&Verhuur.

Wij bieden helaas geen stageplekken meer aan SMD, wel aan SCW of helpende zorg en welzijn.

Neem contact op voor meer informatie, zodat we kunnen kijken wat we samen mogelijk kunnen maken.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar Marlies@donboscorijswijk.nl

Op dit moment hebben wij geen openstaande betaalde vacatures.