Deze organisaties gingen u voor 

Vergaderen én blije gezichtjes als deze mogelijk maken?
Denk dan eens aan maatschappelijk vergaderen!

Het concept van maatschappelijk vergaderen is eenvoudig: je betaalt een aantrekkelijk tarief voor de vergaderruimte, en draagt zo bij aan het jeugdwerk van Don Bosco. En dat is win-win: jouw gasten genieten van de sfeer, de groene locatie en de spelende kinderen en jouw bedrijf straalt uit dat het geeft om jeugdwelzijn in Rijswijk. Met dit concept toon je de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf én trek je de aandacht door te vergaderen op een unieke, inspirerende locatie.

Wij bieden ruimten voor zakelijke meetings van 2 tot en met 50 personen. Met of zonder koffiearrangement, maar altijd compleet verzorgd en op onze groene locatie waar het bruist van de jonge energie.

De faciliteiten zijn ook geschikt voor lezingen, presentaties en zelfs optredens. Met uitzicht op de spelende kinderen; meer ontspannen gaat het niet worden.

Onder het kopje tarieven leest u de mogelijkheden per zaal. Voor maatschappelijke organisaties geldt een korting van 20% op de zaalhuur.

Optioneel zijn:

 • koffie, thee, water en koekjes: €6 (4 uur) / €10 (8 uur) per persoon
 • lunch met 2 luxe belegde broodjes, sap en fruit €20 per persoon
 • lunch deluxe met 2 luxe belegde broodjes, sap, fruit, soep en een warme snack €25 per persoon

Stuur een mailtje naar Resa (verhuur@donboscorijswijk.nl) voor meer informatie en een offerte op maat. Je kan er ook voor kiezen het formulier onder ‘ik wil reserveren‘ in te vullen.

 

  

“De sportweek voor onze leerlingen was van A tot Z verzorgd. Het programma was origineel en het team enorm enthousiast.”

Team Don Bosco heeft ruime ervaring in het opzetten van sport & spel programma’s voor kinderen en jongeren. Wij staan er om bekend dat onze ideeën nét een beetje anders zijn, de spellen niet alledaags maar origineel en verrassend. Tel daarbij op het energieke team en de prachtige binnen & buiten locatie, en je hebt een team-dag als nooit tevoren. Als kers op de taart steun je met jouw opdracht het jeugdwerk van Don Bosco Rijswijk. Waar wacht je nog op?

Teambuilding – de mogelijkheden

Expeditie Don Bosco

Een uitdagend programma waarin het team is aangewezen op elkaar en iedereen het uiterste uit zichzelf moet halen. Dit programma is actief, sportief en ultieme teambuilding.

Masterchefs

In onze ruime keuken kan heerlijk worden gekokkereld. Van een taart tot een driegangenmaaltijd; gezond, vegetarisch of voor de lekkerbek; we maken er een gezellige workshop van en gaan daarna gezamenlijk aan tafel. Koken verbindt, dus een goede keuze om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Don Bosco’s Special

Dit programma is een hit bij onze jongeren, maar is nog nooit eerder door volwassenen gespeeld. Dat is gegarandeerd scoren bij jouw team. Het is actief, creatief, een beetje gek en vooral plezier. We vertellen je er graag meer over, maar nog leuker is om je te laten verrassen.

Voor alle programma’s geldt:

 • op basis van beschikbaarheid van ons team en onze locatie
 • tijden en duur in overleg
 • mogelijk vanaf 8 personen, maximum in overleg
 • we rekenen op uitvoering op het buitenterrein, maar hebben ook een slecht-weer-optie
 • tarief altijd inclusief koffie, thee en koekjes
 • lunch/diner op aanvraag
 • de opbrengsten gaan naar het jeugdwerk

Mail jeugdwerk@donboscorijswijk.nl met een schets van jullie wensen. Dan komen wij terug met een voorstel en een offerte op maat.

Workshops

Wij delen graag onze kennis met anderen in het werkveld. De volgende workshops zijn mogelijk, zowel op uw locatie als bij Don Bosco:

 • Don Bosco’s preventief systeem in de praktijk
 • Projectplan schrijven & fondsenwerving
 • Omgaan met moeilijk gedrag
 • Rots & Water (voor kinderen)

Mail jeugdwerk@donboscorijswijk.nl met een schets van jullie wensen. Dan komen wij terug met een voorstel en een offerte op maat.

Voor scholen

Team Don Bosco is ervaren in het werken met grote groepen kinderen. Eerder organiseerden wij de Koningsspelen, een complete introductieweek, een sportdag en een zomerfeest voor basisscholen/ROC’s in de omgeving. Kunnen wij jouw team ontlasten door een klus als deze over te nemen? Wil je scoren met een dag die ‘anders dan anders’ is? Mail jeugdwerk@donboscorijswijk.nl met een schets van jullie wensen. Dan komen wij terug met een voorstel en een offerte op maat.

Let op! Per januari 2024 verhuren wij geen zalen meer voor feesten en familiebijeenkomsten.

Ruimte Huren?

Don Bosco Rijswijk beschikt over meerdere zalen voor verhuur voor activiteiten op het gebied van cultuur, welzijn en zorg, uitgevoerd door verenigingen, non-profit organisaties of kleine zelfstandigen. Denk hierbij aan repetities en uitvoeringen, trainingen, teambuilding of een maatschappelijk evenement. De zalen variëren in grootte van 45 tot 220 m² en zijn desgewenst voorzien van uiteenlopend meubilair of accessoires. Wij beschikken ook over een zeer royale groene buitenruimte met diverse mogelijkheden waaronder een zeer ruim sportveld. Deze mogelijkheden zijn geschikt voor een diversiteit aan activiteiten op het gebied van sport, spel, ontspanning en avontuur. Voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling geldt een korting op de huurprijs.

NB. Wij verhuren niet aan privé gelegenheden zoals bingo’s of feesten.

Beschikbaarheid is altijd op basis van huidige bezetting.

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte is geschikt voor een groep tot 125 personen. De zaal is uitgerust met een bar en een serre. Ideaal voor formele evenementen.

 • Inclusief gebruik van: koffiemachine, koelkasten, waterkoker, tafels en stoelen.
 • Capaciteit: 125 pers. voor staande receptie.
 • Beschikbaarheid: op weekdagen en in het weekend.

Bovenzaal (Sportzaal)

Deze zaal is gelegen op de begane grond maar is 40 cm hoger dan de toneelzaal.

Deze zaal is geschikt voor grote evenementen zoals seminars en sportactiviteiten. Er bestaat de mogelijkheid om deze zaal te verbinden met de naastgelegen toneelzaal om de maximumcapaciteit te vergroten. Beide zalen zijn rolstoel toegankelijk. De zalen samen hebben een totaal vloeroppervlakte van 300m2 en een vrije hoogte van 4 meter. De ruimte beschikt daarbij ook over twee kleedkamers met douchefaciliteiten en een spiegelwant die ideaal is voor grote dansgroepen.

 • Mogelijk inclusief gebruik van: mobiele koelkast, bar tafel, tafels en stoelen.
 • Capaciteit: 150 pers 
 • Beschikbaarheid: op weekdagen en in het weekend.

Toneelzaal

Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, symposia, personeelsbijeenkomsten, lezingen, trainingen, workshops, kerkdiensten, theatergroepen en besloten voorstellingen. De zaal beschikt over een theater atmosfeer en groot podium van 8 bij 5 meter. Er is mogelijkheid om de zaal te combineren met de Bovenzaal.

 • Capaciteit: 100 pers. voor bijv. staande receptie
 • Beschikbaarheid: op weekdagen en in het weekend.

Danszaal

Deze zaal is geschikt voor dansworkshops en danslessen. De zaal heeft een vloeroppervlakte van 45m².

 • Inclusief gebruik van: geluidsinstallatie, spiegelwand , kleed gang, disco/sfeer lamp, dansvloer.
 • Capaciteit: 20 pers.
 • Beschikbaarheid: op weekdagen en in het weekend.

Don Bosco Rijswijk

Vergaderruimte (Lokaal de Jong)

Lokaal de Jong is geschikt voor voor lessen of maatschappelijk vergaderen. Deze ligt aan de oostzijde van het jeugdcentrum, heeft een eigen (buiten) toegang en is ongeveer 70m2 groot. Het grasveld is makkelijk bereikbaar.

 • Inclusief gebruik van: meubilair
 • Capaciteit: 30 pers.
 • Beschikbaarheid: in overleg

Keuken

Onze keuken is te huur voor bijvoorbeeld een kookworkshop. De keuken beschikt over een koelkast, diepvriezer, magnetron, frituurpannen, warm water, 4 ovens, afwasmachine, een vierpits-gasfornuis en gootsteen. Verder zijn er pannen, ovenschalen, etc. Ingrediënten neem u natuurlijk zelf mee!

 • Inclusief gebruik van: koelkast, diepvriezer, magnetron, frituurpannen, warm water, ovens, afwasmachine, een vierpits-gasfornuis, gootsteen en keuken accessoires.
 • Capaciteit: 15 pers.
 • Beschikbaarheid: op weekdagen en in het weekend.

Let op! Per januari 2024 verhuren wij geen zalen meer voor feesten en familiebijeenkomsten.

Tijden

De genoemde tarieven op basis van ‘zaal open tot zaal sluit’. Deze prijzen en tijden zijn dus inclusief voorbereiden & inloop, en opruimen & uitloop.

Tarieven

Voor stichtingen met een ANBI status rekenen wij 20% korting op de zaalhuurprijs.
Voor terugkerende, niet-commerciële activiteiten (bijvoorbeeld een dansclub, sportvereniging of muziekband) rekenen wij een ander, voordeliger tarief.

Zaal Grootte Zaalhuurprijs *
Ontmoetingsruimte
[Kantine met bar + Serre]
150 m² + 50m²  [max. 125 p.] €260,= / 2 u
€490,= / 4u
€600,= / 6u
€710,= / 8u
€800,= / 10u
€890,= / 12u
Bovenzaal / Sportzaal 220 m²  [max. 150 p.] €260,= / 2 u
€490,= / 4u
€600,= / 6u
€710,= / 8u
€800,= / 10u
€890,= / 12u
Benedenzaal / Toneelzaal 177 m² + 83 m² [max. 100 p.] €260,= / 2 u
€490,= / 4u
€600,= / 6u
€710,= / 8u
€800,= / 10u
€890,= / 12u
Vergaderruimte (lokaal de Jong) 70 m²  [max. 30 p.] €190,= / 2 u
€340,= / 4u
€430,= / 6u
€500,= / 8u
€550,= / 10u
€620,= / 12u
Keuken 48 m² €100,= / 2 u
€140,= / 4u
€160,= / 6u
€180,= / 8u
€200,= / 10u
€220,= / 12u
Muziekruimte 30 m² € 75,=/mnd voor 2u/wk
€150,=/mnd voor 4u/wk
Dansstudio 45 m² €40 per uur

  Het invullen van dit formulier is geen reserveringsbevestiging. U zit nergens aan vast.


  Selecteer de optie waarvoor u een offerte wil aanvragen.*
  (Meerdere opties mogelijk)
  Maatschappelijk VergaderenTeambuilding Expeditie DonBoscoTeambuilding MasterchefsTeambuilding DB's SpecialWorkshopsSchoolactiviteitenOverig

  Selecteer welke zaal u wilt huren.*
  Geen VoorkeurVergaderzaal Lokaal 'de Jong' (30p)Kantine (125p)Toneelzaal (100p)Bovenzaal (150p)Grote Zaal (250p)Keuken (15p)


  Extra reserveren? (meerdere opties mogelijk)
  Koffie & thee arrangementLunchLunch DeluxeSpringkussen

  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

  ONTMOETINGSRUIMTE
  Beschikbaar [ongeveer] Omschrijving Afmetingen Aantal stoelen max.
  8 Standaard tafel – half 75cm x 75cm 4
  12 Standaard tafel 75cm x 150cm 6
  4 Statafel Ø 80cm geen
  BOVENZAAL / TONEELZAAL
  Beschikbaar [ongeveer] Omschrijving Afmetingen Aantal stoelen max.
  2 Standaard tafel – half 75cm x 75cm 4
  2 Standaard tafel 75cm x 150cm 6
  10 Lange tafel 90cm x 180cm 8 tot 10
  6 Ronde tafel Ø 120cm 6 tot 8
  4 Statafel Ø 80cm geen
  BUITEN
  Beschikbaar [ongeveer] Omschrijving Afmetingen Aantal bankjes
  4 Picnictafels [+bankjes] 60cm x 210cm 2

  Alle zalen/ruimtes zijn op de begane grond dus makkelijk bereikbaar voor iedereen. Er is ook een ruime invalide toilet aanwezig.

  AED aanwezig: Een automatische externe defibrillator, is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een circulatiestilstand.

  Daarnaast beschikt Don Bosco Rijswijk over een eigen parkeer faciliteit. Hier kunnen circa 30 auto gratis staan.

  Don Bosco Rijswijk

  Bij losse verhuur gelden voor het Huurcontract de Algemene Voorwaarden zoals meegezonden met de Gebruikersovereenkomst:

  Zie: Algemene Voorwaarden

  Er kunnen bij ons wedstrijden, trainingen, toernooien, sportdagen gehouden worden. Vele bedrijven, scholen, scouting maar ook particuliere initiatiefnemers en voetbalteams vinden steeds vaker de weg naar Don Bosco voor een “gezond en sportief” treffen. Afmetingen van de sportveld zijn: 50x70m. Er zijn twee kleedkamers met douchefaciliteiten beschikbaar.

  Wij verhuren ook een springkasteel luchtkussen. Leuk voor de kinderen!

  Tijdens een feest Bij Don Bosco Rijswijk.
  Deze wordt bij mooi weer voor u opgebouwd en afgebroken.
  U dient zelf te zorgen voor toezicht.
  Kosten: €60,-

  Deze deze kunt u [inclusief blower] ook huren op uw locatie.
  U dient zelf te zorgen voor opbouw-afbreken, en ophalen-brengen].
  U dient zelf te zorgen voor toezicht.
  Kosten €80,- + €100,- borg

  Springkasteel (5x5x5m)